Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Arch Electronics Corp.

Arch Electronics Corp är ett framtidsorienterat företag inom nätaggregatbranchen. De är specialiserade på switchade AC/DC-nätaggregat, AC/DC-moduler och DC/DC-konvertrar. De har ett mycket brett sortiment av standardaggregat.
​​​​​​​
Genom decenniers erfarenhet av OEM/ODM-projekt kan de dessutom ta fram helt kundunika nätaggregat för att exakt kunna erbjuda vad kunderna behöver. 
​​​​​​​
Dessa nätaggregat kan även levereras - om så önskas - under kundens eget varumärke med eget artikelnummer.

För att säkerställa överlägsen kvalitet med långa livslängder och rimliga priser sker tillverkningen av alla produktserier i egna fabriker, lokaliserade i Taiwan och Kina.
Sortimentet inbegriper inte enbart nätaggregat för telekom och industriella produkter utan även för medicinska applikationer med därtill hörande godkännanden.

Bland Arch's många fördelar kan nämnas nätaggregat med litet foot print, hög vibrationstålighet samt hög värmetålighet. 


 
Land: Taiwan
Grundades: 1986
Antal anställda: ca 150

RElaterade Produktkategorier