Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Arcol resistors

ARCOL är ett företag som förser marknaden med högkvalitativa resistorer, dels kundunika, men huvudsakligen standardiserade . De har en hubb i sydvästra England där all produktion av ARCOL-komponenter sker, medan Ohmite-komponenter tillverkas i Mexiko . Med lång erfarenhet i branschen kan ARCOL och deras ägare Ohmite leverera resistiva komponenter i alla dess former samt även kylflänsar.
​​​​​​​
Kvaliteten prioriteras av ARCOL väldigt högt, vilket bevisas av att de är ISO 9001-godkända samt att de fullständigt följer RoHS-bestämmelser. ARCOL tar in material från hela världen, som är av högsta grad kvalitativa eftersom de utför rigorös kvalitetstestning
Land: England
Grundades: 1952

RElaterade Produktkategorier