Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

EEMB

Det globala batteriföretaget EEMB har erbjudit batterilösningar sedan 1995 och tillverkar huvudsakligen litiumbatterier. Tack vare den långa erfarenheten har EEMB lyckats etablera sig på alla de huvudsakliga globala batterimarknaderna.

EEMB använder gärna standardiserade celler för att tillverka kundunika batteripack.

Fabrikerna som EEMB tillverkar sina batterier har över 27 000 m2 golvyta fördelat på tre anläggningar med totalt över 1600 anställda.  Med mer än 20 år av erfarenhet inom batteriteknologi kan kundspecifika batterier designas på ett hållbart sätt. Batterierna blir hårt testade så att god säkerhet och pålitlighet kan garanteras.  R&D avdelningen ligger alltid i framkant på nya batterikemier och lösningar. Produktionen hålls alltid på högsta möjliga nivå.

Turnover 2016 blev 45.000 k USD. 84 % går på export fördelat på EU 34 %, USA 27 % och övriga 23 %.
​​​​​​​
Ett stort antal standarder följs av EEMB, till exempel är de certifierade för ISO9001:2008, UL, CE, RoHS, IEC, och UN/DOT. De kan även testa enligt egna testprotokoll i sitt testlaboratorium
Land: -
Grundades: 1995

RElaterade Produktkategorier

PRIMÄRBATTERIER