Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

EVE Energy

  • eve-1-small-72dpi
  • eve-2-small-72dpi
2001 startades Hong Kong-baserade EVE Energy Co. som tillverkar högkvalitativa litiumbatterier till ett flertal olika applikationer, bland annat till telekomsystem och elektriska fordon, som till exempel eldrivna passagerarfordon , eldrivna logistikfordon och hybridfordon. 2009 registrerades de i Shenzhen GEM. Deras fyra fabriker och de globalt utplacerade kontoren täcker tillsammans en golvyta  av 500 000 m2.

EVE arbetar mot att skapa batterier som håller länge, är stabila och pålitliga samt innovativa. Deras högteknologiska fabrik producerar 400 000 batterier varje dag av högsta kvalitet tack vare den ytterst kvalitativa utrustningen.

För EVE är det viktigt att kvaliteten alltid kommer först i deras batterier. Redan 2002 (endast ett år efter deras start) fick de ISO 9001 certifiering på deras Quality Management System och de har totalt vunnit China Patent Excellence Award fem gånger sedan 2008. Med ett utvecklingslabb som täcker en yta på 1200 m2 och innehåller högteknologisk testutrustning kan de utveckla och testa sina batterier till en hög standard.
​​​​​​​
Kundunika produkter utgående från deras egna IP (intellectual property) är något som EVE gärna tillverkar i stora volymer, men de tillverkar huvudsakligen ett stort antal standardiserade produkter som kunden kan göra mindre förändringar på om det skulle behövas. 
Land: Hong Kong
Grundades: 2001

RElaterade Produktkategorier

PRIMÄRBATTERIER