Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Excelsys Technologies

Excelsys Technologies är den världsledande leverantören av strömförsörjning och design av högpresterande, lågprofiliga kraftaggregat för en mängd olika marknader, inklusive industri, medicin, kommunikation och militär.

Produktlinjerna är: 
Xgen och UltiMod modulärt uppbyggda AC / DC-nätaggregat från 200W upp till 1340W. Med ett litet antal standardkomponenter får man ett helt kundanpassat aggregat, exakt efter kundens behov. 
En utgång på en valfri spänning från 1 till 230Vdc eller flera utgångar på olika utspänningar.

I XSolo-serien finns nätaggregat på 500 eller 1000W med 24/36/38Vdc ut. Senaste tillskottet är CoolX som är världens första modulärt uppbyggda fläktfria nätaggregat. Här går utvecklingen snabbt och produkterna finns med alla tänkbara godkännanden.

Land: Irland
Grundades: 2006

RElaterade Produktkategorier