Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Jauch

  • 113
  • 38
  • 44
Tyska Jauch är en av världens ledande specialister på frekvenskontroll i form av kvartskristaller och ett flertal typer av oscillatorer. Jauch startades 1954 och har sedan dess ständigt byggt upp sin expertis inom frekvenskontroll. De senaste åren har de även tagit fram innovativa lösningar för MEMS timing. Produkterna Jauch tillverkar används i allt från konsumentelektronik och automatiseringsapplikationer till transport och säkerhetsapplikationer.
​​​​​​​
Med starka investeringar i produktionslokalerna i Villingen-Schwenningen kan Jauch nå kundernas krav på korta leveranstider. Där konfigureras och skickas också MEMS oscillatorerna iväg med kort varsel. Små produktserier tillverkas i Tyskland, medan storskalig serieproduktion sker i Asien.
Land: Tyskland
Grundades: 1954

RElaterade Produktkategorier