Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Leclanché Capacitors 

For Critical Applications and Extreme Environments

Sedan 1919 har Leclanché tillverkat kondensatorer i Schweiz till företag där kvalité är ett krav och inte bara ett alternativ. Leclanché tillverkar metalliserad film och film-film kondensatorer där det ofta finns specifika behov. En stor del av tillverkningen går till högeffekt och högspännings applikationer. Med den långa erfarenheten och duktiga ingenjörer så kan Leclanche designa en ny kondensator på mindre än vecka med en direkt efterföljande produktion.

Produktsegmenten är precession, högspänning, högeffekt och högfrekvens. Även äldre impregnerade typer kan göras, både med gamla och nya tekniker. Precis som F&T är en stor del av portföljen kundunik.

De dielektrikum som Leclanche använder är:
• Polypropylene 
• Polyester 
• Polycarbonate 
• PPS 
• Polystyrene

Land: Schweiz
Grundades: 1919
Antal anställda: ca 150

RElaterade Produktkategorier

Nyheter från leclanché