Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

MPD

Batterihållarspecialisten MPD som uppfann första knappcellshållaren har under hela sin existens arbetat med att uppfinna nya högeffektiva sätt att hålla batterier på plats, men även till att göra DC-kontakter, fordonskontakter med mera. Deras produkter kan finnas i allt från konsumentelektronik till militära applikationer.
​​​​​​​
Batterihållarna från MPD kan monteras på praktiskt taget alla etablerade sätt att montera batterihållare på. Till exempel SMD , hålmonterat, skruvmontage  och många fler. Designen på hållarna är kraftigt optimerad för de olika applikationer de är menade för . Vissa specialiserade batterihållare tillverkas också av MPD, som till exempel en hållare som fungerar som en adapter mellan den militära batteritypen BA5800/U och 8 stycken AA batterier.  Ett antal extra miljövänliga hållare för 18650-celler tillverkas också av MPD.
Land: USA
Grundades: 1980

RElaterade Produktkategorier