Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Oxley

Oxley förser den globala marknaden med avancerade lösningar inom försvars- och flygindustrin, samt till järnvägs- och telekomapplikationer. De specialiserar sig på LED-belysning, night vision lösningar och genomföringsfilter. Oxley kan tillverka, designa, testa och utvärdera elektroniska samt elektrooptiska system och komponenter i deras egen fabrik i Ulverston på den Engelska västkusten.

För Oxley är det viktigt med innovation, hög kvalitet och pålitlighet i deras produkter. Applikationsexempel är till exempel militära jetflygplan, ubåtar och sjukvårdsbaracker. Tack vare Oxleys erfarenhet av tillverkning inom militära applikationer håller de höga kvalitetsnivåer.
Land: England
Grundades: 1942

RElaterade Produktkategorier