Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

nyhet - Flexitron håller takteNflexitron håller takten

18 januari 2018

- med kristaller och oscillatorer från Jauch 

Hos oss hittar du kvartskristaller och kvartsoscillatorer samt MEMS-oscillatorer från den tyska tillverkaren Jauch. 

Du får hjälp av oss att välja rätt kondensator för optimal lastkapacitans i din applikation. Vi erbjuder även applikationsstöd för din kretslayout, med verifiering och kretsoptimering i Jauch lab.

Prover på MEMS-oscillatorer skickas inom 48 timmar från Jauchs egna programmeringsenhet i Tyskland, helt enligt din egen specifikation. Vi håller även korta ledtider på de flesta standardartiklarna i sortimentet, då Jauch håller över 28 miljoner artiklar i lager.

Behöver du applikationsstöd eller prover? Kontakta produktansvarig Peter Blomquist, peter.blomquist@flexitron.se, ​​08-732 85 76.