Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Nyhet - Nya litium-kemier


Nya litium-kemier

22 september 2017

- utvecklas av EEMB


En av de kemier som kommit stort på senare år är Li-titan. Kemin har en hög termisk stabilitet och klarar urladdningar upp till 10C. Den har också höga laddströmmar och fler arbetscykler, vilket värdesätts högt inom fordonsindustrin. Vår leverantör EEMB kommer i år att färdigställa sin nya fabrik och fortsätta utvecklingen av Li-titan. Böjda Li-ion-batterier hör också till de nya kemier som EEMB utvecklar. De är formbara och du kan lätt anpassa batteriet efter ditt utrymme.

EEMB erbjuder primära och sekundära batterier från ett standardsortiment. De erbjuder även anpassade moduler och celler, till alla applikationer där en energilagring krävs.

Kontakta produktansvarig Daniel Nandorf, daniel.nandorf@flexitron.se, 08-732 85 68, för mer information.