Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

nyhet - Strömförsörjning med bredd och spets


Strömförsörjning med bredd och spets

23 februari 2017
​​​​​​​
Vårt namn har alltid förknippats med komponenter för att bygga egna nätdelar. Bredden som finns i att på olika sätt omforma kraft sträcker sig långt utöver dessa komponenter. 

Vi tar fram inbyggda och fristående nätaggregat som är valda med omsorg. Ditt behov kan kanske vara en enkel kretskortsmodul på några watt, eller flera olika likspänningar med en totaleffekt på över 1 kW. Vi presenterar lösningar för alla dina behov.

För oss är inga applikationer främmande. Medicinska och militära projekt där krav på kvalitet, precision och tålighet är något vi är specialister på. Genom att kundanpassa produkter från våra leverantörer ger vi dig en skräddarsydd lösning för din applikation. Det är av utmaningar man växer! 
Pdukev8Pdukev8
Pdukev8