Om oss


Flexitron marknadsför komponenter för kraftelektronik, EMC och RF/Mikrovåg. Vi företräder ledande tillverkare från Europa, Asien och USA.
Flexitron ingår i börsnoterade OEM International, www.oem.se
FLEXIBILITET
Vår organisation är liten och decentraliserad och har korta beslutsvägar för snabba resultat. Så länge vi rör oss inom vår affärsidé så försöker vi alltid anpassa vårt erbjudande för att det ska passa dig som kund. Vi har även stor flexibilitet i att anpassa våra produkter efter dina behov.

KUNSKAP
Vår kunskap ska komma till er nytta. Sedan starten 1988 har vi byggt upp ett gediget produktkunnande och skaffat oss stor erfarenhet av kundernas applikationer och användningsområden. Vi fortsätter att höja vår kunskap genom interna och externa utbildningar.

PERSONLIGT
Vi ser fram emot att gå till jobbet. Vi vill att våra kunder och våra leverantörer känner likadant. Vi är övertygade om att det leder till bättre resultat för hela leverantörskedjan. Därför strävar vi efter att ha en personlig och samtidigt professionell kontakt med våra samarbetspartner för att du som kund ska känna dig trygg med att få den bästa möjliga servicen.
  • 318
  • 123
  • 222