Flexitron AB går samman med OEM Electronics AB

Både Flexitron och OEM Electronics ingår i OEM International och marknadsför komponenter till elektronik- och apparattillverkare.

Sammanslagningen kommer ytterligare förtydliga vår målsättning att utgöra en stark partner till tillverkande industri samt EMS-kunder. Fördelen för kunden är att vi blir en bredare leverantör som kan erbjuda mer kompletta lösningar. Samtidigt som vi har expertkunskap kvar inom olika produktområden.

Vi kommer fortsätta representera samtliga leverantörer. Det blir heller inga förändringar i produktsortimentet.

Flera av våra kunder har redan idag OEM Electronics AB som leverantör.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta din kontaktperson på Flexitron AB.

Eller klicka här för att komma till OEM Electronics direkt

Om oss


Flexitron marknadsför komponenter för kraftelektronik, EMC och RF/Mikrovåg. Vi företräder ledande tillverkare från Europa, Asien och USA.
Flexitron är en del av börsnoterade OEM International, www.oem.se
FLEXIBILITET
Flexitron är ett litet bolag med korta beslutsvägar. Så länge vi rör oss inom vår affärsidé så försöker vi alltid anpassa vårt erbjudande för att det ska passa dig som kund. Vi har även stor flexibilitet i att anpassa våra produkter efter dina behov.

KUNSKAP
Vår kunskap ska komma till er nytta. Sedan starten 1988 har vi byggt upp ett gediget produktkunnande och skaffat oss stor erfarenhet av våra kunders applikationer och användningsområden. Vi fortsätter att höja vår kunskap genom interna och externa utbildningar.

PERSONLIGT
Vi ser fram emot att gå till jobbet. Vi vill att våra kunder och våra leverantörer känner likadant. Vi är övertygade om att det leder till bättre resultat för hela leverantörs-kedjan. Därför strävar vi efter att ha en personlig och samtidigt professionell kontakt med våra samarbets-partners för att du som kund ska känna dig trygg med att få den bästa möjliga servicen.
  • 318
  • 123
  • 222
Lever vi som vi lär? Kontakta gärna mig med både negativ och positiv kritik så vi kan fortsätta att utveckla oss. Din feedback är ovärderlig!

Peter Blomquist, vd